Korištenjem Naturalis IMUNO metode zadovoljili ste sve potrebe vašeg tijela vezane uz imunološki sustav. Naturalis IMUNO metoda pokazala se kao najbolja preventiva COVID-a 19, a ukoliko se dobije COVID 19 iskustvo govori da je klinička slika oboljelih koji su uzimali navedene proizvode daleko blaža.

NATURALIS PROIZVODI

Akcija

NARUČITE 4 PROIZVODA PETI JE GRATIS

Besplatna dostava

ZA NARUDŽBE 2 ILI VIŠE PROIZVODA

Dostava jednog proizvoda

NAPLAĆUJE SE PO CJENIKU HP EXPRESS-a

Kontaktirajte nas!

Za sva pitanja i informacije naš tim vam stoji na usluzi,
jer naš stav je zadovoljan klijent.

KLIJENTI O NAMA

Imala sam velikih problema s herpesom dok nisam počela koristiti Naturalis L-lizin, najbolja pomoć za herpes koju sam ikada koristila.
Komplet vitamina iz Naturalisa je sve što mi je trebalo za vrijeme korone i nakon nje, od srca preporučujem.
Selen iz Naturalisa koristim svakodnevno za zdravlje štitnjače, rezultati su odlični.
Napokon mogu spavati po noći, a grčeva više nemam. Magnezijev klorid u spreju mi je puno pomogao, a jednostavan je za korištenje, jer ga mogu špricati u usta i na kožu.
Prezadovoljna sam puferiranim vitaminom C. Nisam smjela piti nikakav C vitamin, jer imam problema sa kiselošću u želudcu. Ovaj ne kiseli vitamin C od Naturalisa mi je pravo otkriće, od kada ga koristim više nisam umorna i pospana, te mi daje energiju za cijeli dan.
Za mene koji se rekreativno bavim sportom Crveni i Plavi gel je nešto što uvijek nosim u svojoj torbi za trening. Crveni koristim prije treninga za zagrijavanje mišića, a Plavi nakon treninga za opuštanje. Dobitna kombinacija.
Odlični proizvodi, vrlo ljubazni i stručni djelatnici, sve pohvale
Naturalis Crveni gel je spas za moje reumatske tegobe, ni jedan gel mi nije pomogao za bolove kao Crveni gel.
Relax gel i sprej su nešto najbolje što sam probala za moje vene i kapilare. Već nakon nekoliko dana korištenja Relax gela i spreja kapilare su se počele povlačiti. Svima koji imaju problema s venama i kapilarama od srca preporučujem Naturalis Relax gel i sprej.
Lara K.
Marija B.
Olga S.
Josip L.
Sanja Š.
Marin K.
Zlata M.
Đurđa T.
Marina P.